Blogs

daniloff

Nadat we al met fierheid konden aankondigen dat we dit jaar een Bongo partner geworden zijn, zijn we nu ook een RES Handelaar. Via het RES betaalsysteem kan je dus vanaf nu ook bij ons aankopen doen en dit voor 100% RES ( we vragen wel om het BTW in cash of met BC te betalen) Meer info over RES: http://www.res.be/nld/consumenten

daniloff

Wij maken aangepast aan uw stijl en wensen een exclusieve reportage van uw zoon of dochter als unieke herrinering aan deze superleuke dag. Foto’s in kleur, zwart-wit. Afgewerkt in verschillende soorten albums/boekjes & communiekaartjes. We hebben zowel luxueuse kaartjes voor de familie als eenvoudigere kaartjes voor de vriendjes. Spring gerust binnen voor meer inlichtingen en reservaties.

daniloff

We zijn verheugd jullie te mogen aankondigen dat vanaf 01/2017 je bij ons terecht kunt met jouw Bongo bon:

Inhoud Cadeaubon

VOOR 1 PERSOON OF MEER:

  • een portretshoot in de studio (maximum 5 personen)
  • een viewing van de beelden op een groot projectiescherm of via een online galerij
  • 2 afgewerkte portfoliobeelden in formaat 20/20

Opgelet: niet geldig voor een newbornshoot of communiereportage.

daniloff

Samen met mijn team mochten we de cover verzorgen voor de Bello Magazine.
De zeer charmante Model Stefania met Braziliaanse roots was echt een toppertje.

daniloff

Het is al eens iets anders dan mensen fotograferen, maar één keer in het jaar probeer ik toch in één van onze talrijke bossen een wandeling te gaan maken.
Natuurlijk is wandelen zeer subjectief want eigenlijk wil ik de mooie natuur en de padestoelen die er momenteel zijn op de gevoelige plaat leggen.
 

daniloff

Zaterdag was alweer een spetterend feestje georganiseerd door Bello Magazine. De Bello @ Night ging door in de prachtige Zuiderkroon.

daniloff

Photokina 2016: Deze Biënnale die steeds in Keulen doorgaat is 'the must to see' van elke professionele fotograaf die de nieuwste snufjes en technologie op fotogebied wil leren kennen. Daarom spendeer ik er steeds een aantal dagen om alle stands te bezoeken, lezingen mee te maken, de foto gallerijen te bekijken en contacten te onderhouden met collega's en leveranciers om zo jullie nog beter van dienst te kunnen zijn, en jullie mooie en vernieuwende producten te kunnen voorstellen. Bij deze een sfeerbeeldje van deze editie.

daniloff

Kom ons een bezoekje brengen tijdens de opendeurdagen op 05/02 en 06/02 van 10-17u.
We hebben een mooie assortiment communiekaartjes, albums en wanddecoraties. Ook leuke ideetjes voor Meter en Peter 

daniloff

We mogen terugblikken op een geslaagde huwelijksbeurs die doorging in Salons Ten Boogaerde te Kortemark op 15 en 16 januari jl.
Al voor de achtste keer waren ook wij aanwezig om talrijke koppeltjes te verwelkomen en hun ideetjes aan de hand te doen om hun huwelijksdag onvegetelijk te maken.
We willen de geinteresserde koppels hartelijk bedanken die veel interesse toonde in onze albums en diegene die onze producten nogmaals willen zien nodigen wij van harte uit in onze fotostudio.

daniloff

Als fotograaf heb je het niet altijd even gemakkelijk. Je beroep wordt net zoals bij designers en andere creatievelingen vaak onderschat of ondergewaardeerd. Hierdoor denken mensen dat ze zelf kunnen vertellen hoe het anders moet en wat allemaal moet gebeuren. Dit moet je dus niet doen! De vakman of -vrouw weet namelijk donders goed waar hij of zij mee bezig is.

1. Weet waar je mee bezig bent

  • RESmrt 20th, 2017