Blogs

daniloff

Onlangs werd onze studio verhuurd voor de opnames van een videoclip. Het resultaat vind u via onderstaande link. De choreo stond onder de vakkundige leiding van Silke Breyne.
Bent u ook op zoek naar een studio voor foto opnames of kleine video producties kijk dan zeker onder info op onze site naar alle details ivm de huur van onze prachtige studio.

https://www.youtube.com/watch?v=kSxUCf5-ZGQ
 

daniloff

Met grote vreugde kan ik aankondigen dat ik de Award ‘Most Artistic Photo” op internationaal fotofestival "Lens op de mens" in Overpelt gewonnen heb.
Niet enkel twee foto’s uit mijn reeks “perfect elegance” zijn geselecteerd voor de tentoonstelling maar ik won dus ook de prestigieuze prijs voor de meeste creatieve fotografie.

Uit meer dan 20 landen werden meer dan 800 foto’s opgestuurd naar het festival in Overpelt door 260 fotografen. Deze werden door een vijfkoppige internationale jury beoordeeld en 500 foto’s werden uiteindelijk geselecteerd voor de tentoonstelling.

daniloff

Nadat we al met fierheid konden aankondigen dat we dit jaar een Bongo partner geworden zijn, zijn we nu ook een RES Handelaar. Via het RES betaalsysteem kan je dus vanaf nu ook bij ons aankopen doen en dit voor 100% RES ( we vragen wel om het BTW in cash of met BC te betalen) Meer info over RES: http://www.res.be/nld/consumenten

daniloff

Wij maken aangepast aan uw stijl en wensen een exclusieve reportage van uw zoon of dochter als unieke herrinering aan deze superleuke dag. Foto’s in kleur, zwart-wit. Afgewerkt in verschillende soorten albums/boekjes & communiekaartjes. We hebben zowel luxueuse kaartjes voor de familie als eenvoudigere kaartjes voor de vriendjes. Spring gerust binnen voor meer inlichtingen en reservaties.

daniloff

We zijn verheugd jullie te mogen aankondigen dat vanaf 01/2017 je bij ons terecht kunt met jouw Bongo bon:

Inhoud Cadeaubon

VOOR 1 PERSOON OF MEER:

  • een portretshoot in de studio (maximum 5 personen)
  • een viewing van de beelden op een groot projectiescherm of via een online galerij
  • 2 afgewerkte portfoliobeelden in formaat 20/20

Opgelet: niet geldig voor een newbornshoot of communiereportage.

  • RESmrt 20th, 2017