Onze Corona-maatregelen

Veilig fotograferen Vs Coronamaatregelen

We zijn ondertussen in ons land in een derde coronagolf belandt maar met onze fotostudio kunnen we jullie nog steeds perfect in de meeste veilige omstandigheden ontvangen mits één ieder zich aan de voorgeschreven regels houd die ons opgelegd zijn door de veiligheidsraad en sectorprotocollen.

Vanaf  9 juni mogen we klanten toelaten voor pasfoto’s, Business klanten, Particuliere klanten mogen met hun gezinsbubbel +4 op de foto maar steeds op afspraak !

Onze fotostudio beschikt over voldoende grote ruimtes waardoor social distantie geen probleem mag vormen, toch houden we eraan om even de corona maatregelen te overlopen die wij genomen hebben voor jullie veiligheid en gezondheid alsook voor onszelf en onze medewerkers. Uiteraard proberen we jullie nog steeds een leuke en onvergetelijke ervaring te geven tijdens het fotograferen, toch graag even jullie aandacht voor volgende richtlijnen aub:

 • Wij laten enkel mensen toe die een afspraak gemaakt hebben zo vermijden we dat klanten moeten wachten maar ook ineens zouden binnenkomen tijdens een fotoshoot of viewingsessie.
  Wij houden tussen twee afspraken voldoende tijd om alles te reinigen.
 • Bij het binnenkomen hebben we een eiland voorzien waar jullie op ons kunnen wachten en ondertussen jullie handen kunnen ontsmetten.
 • Het dragen van een mondmasker is verplicht, uiteraard tijdens het fotograferen mag deze uit. Kinderen onder de 10 jaar hoeven geen mondmasker te dragen.
 • Wij verzoeken om tijdens jullie bezoek niet nodeloos dingen aan te raken.
 • Plexischermen zijn voorzien in de showroom en in de viewingsruimte zodat we op een veilige manier een shoot of foto’s kunnen bespreken.
 • Gezinshoots zijn toegelaten in de studio alsook bij mensen thuis, voorwaarde is dat iedereen onder hetzelfde dak woont en vanaf 9/6/2021 mogen ook 4 extra mensen mee die niet tot de gezinsbubbel horen (zoals grootouders bvb.)
  Buitenopnames met max. 10 personen inclusief fotograaf zijn eveneens toegelaten mits afstand van 1,5m of het eigen gezinsbubbel  op openbaar domein of tot 50 personen op prvé domein.
 • Newborn shoots zijn door de social distantie op dit ogenblik een beetje delicaat, het gebruik van airco’s en warmteblazers die nodig zijn om de ruimte op hogere temperaturen op te warmen; ter comfort van de baby; kunnen ervoor zorgen dat besmette deeltjes rondvliegen en worden daarom tijdens de shoot niet gebruikt.
 • Individuele portretten en pasfoto’s vormen geen enkel probleem we kunnen de afstand hiervoor zonder probleem garanderen. Kom liefst alleen of indien -12j mag je vergezeld zijn van één ouder.
 • Tijdens fotoshoots worden geen schoenen toegelaten op de witte vloer, ter verspreiding van het virus zullen we deze regel algemeen toepassen en vragen om je schoenen  achter te laten aan de ingang (niet van toepassing voor een bespreking of pasfoto).
 • Voor de viewingsessie gaan we net zoals vroeger deze laten doorgaan in onze viewingsruimte daar is ook een plexi voorzien zodat we jullie veilig te woord kunnen staan. Producten zullen echter wel op afstand getoond worden. Hier is ook slechts 1 volwassene toegelaten.
 • Betalingen gebeuren liefst elektronisch of contactloos met Bancontact.
 • Tip van onze styliste: Doe je kleren dat je tijdens de shoot gaat dragen (mogen gerust meerdere outfits zijn) in een valies en laat die liefst een tweetal dagen op voorhand gesloten, open die pas terug wanneer je je omkleed in onze make-up room.
 • Heb je nog bijkomende vragen of wens je te reserveren gebuik dan onze contactformulier
 • We hopen op jullie medewerking te kunnen rekenen en hopen jullie voldoende geïnformeerd te hebben, zorg goed voor jezelf en voor elkaar en hopelijk tot snel voor een leuke shoot, we kijken er alvast met veel enthousiasme naar uit.