Newborn

Van bolle buiken tot guitige kleuters

Uw baby of kind is het meest kostbare in uw leven. Maar wat worden ze snel groot! Laat uw herinneringen niet verloren gaan, leg die mooie momenten vast met een bijzondere fotoreportage. Elke evolutie in het prille leventje van uw kapoen is een mijlpaal: de veiligheid van mama’s buik of zijn kennismaking met de wereld, zijn eerste stapjes en de speelse kleuterjaren.

Tijd voor rust en ruimte

Wij bereiden uw fotoreportage tot in de puntjes voor en creëren een rustige, aangename omgeving voor uw kind. Zodat uw kleintje een fijne tijd beleeft en u de beelden van uw dromen krijgt. Wees gerust: wij hebben jaren ervaring en … héél veel geduld.

Tip voor pasgeboren baby’s

Plan de fotoreportage van uw pasgeborene tussen dag vijf en dag elf. Dan is uw baby bekomen van de bevalling, maar krult hij zich nog in de wonderlijke baarmoederhouding. Voed uw baby ook net voor de fotoshoot, zodat hij voldaan en tevreden is. Een badje net voor het komen kan ook wonderen doen. Doe hem geen strakke kleren aan want anders wordt je baby wss waker en moeten we weer wachten tot hij in slaap gevallen is. Moet je echter verder dan een halfuur rijden naar de studio dan is het beter om bij ons in de studio je babytje zijn of haar flesje te geven. Hou er rekening mee om extra voeding mee te brengen want de fotoshoot duurt gemakkelijk 3-4uur.


Formule Stoefboekje – Mini Shoot


Classic Collection

Bestaat uit een fotosessie van max. 1,5u en een stoefboekje type accordeon met 6 foto’s. Eveneens inbegrepen dezelfde foto’s in lage resolutie voor sociale media gebruik. Ideaal geschenk voor meter en peter.

€255

Formule vitrinebox


Classic Collection

Bestaat uit een fotosessie 3-4u en een houten kistje met evt. de naam gegraveerd in het deksel met 10 foto’s. Alle foto’s zijn opgekleefd op een Hardboard karton van het formaat 16/16. Eveneens inbegrepen dezelfde foto’s in lage resolutie voor sociale media gebruik. Uiteraard is ons warm onthaal, advies, nodige koffie/koude dranken inbegrepen. Een prachtige herinnering aan dit uniek moment die je zeer lang zal koesteren.

€ 430

Formule Pallazzo USB box


Classic Collection

Bestaat uit een fotosessie 3-4u en uit een chique afgewerkt zwarte box met 10 foto’s op hardboard karton  met bijhorende usb stick. Inbegrepen dezelfde foto’s in hogere resolutie alsook voor Facebook gebruik. Ons warm onthaal, deskundig advies, gezellige omgeving tijdens de opnames, nodige koffie/koude dranken zijn inbegrepen.

€390

Formule Wengé box


Classic Collection

Bestaat uit een fotosessie 3-4u en uit een box 16/16 formaat met wengé hout afgewerkt en canvas met 10 foto’s op hardboard PVC met bijhorende houder in wengé hout. Inbegrepen dezelfde 11 foto’s in hogere resolutie alsook voor sociale media gebruik. Ons warm onthaal, deskundig advies, gezellige omgeving tijdens de opnames, nodige koffie/koude dranken zijn inbegrepen. Ons meest gevraagd topproduct als blijvende herinnering aan dit uniek moment in het leven van jullie kindje.

€ 540

Formule Portfolio Matted box


Classic Collection

Bestaat uit een fotosessie 3-4u en uit een witte box van 22/22cm met 10 foto’s formaat 16/16 op hardboard karton in een passe-partout omlijsting. Deze is eveneens voorzien van bijhorende presentatieblok die wit geschilderd is. Inbegrepen dezelfde foto’s in hogere resolutie alsook voor sociale media gebruik. Ons warm onthaal, deskundig advies, gezellige omgeving tijdens de opnames, nodige koffie/koude dranken zijn inbegrepen. Dit product is absoluut ons toppertje noem het maar het neusje van de zalm !

€575


Formule Stoefboekje – Mini Shoot

Bestaat uit een fotosessie van max. 1,5u en een stoefboekje type accordeon met 6 foto’s. Eveneens inbegrepen dezelfde foto’s in  lage resolutie voor sociale media gebruik.
Ideaal geschenk voor meter en peter.

€255


Classic Collection

Classic Collection

Formule vitrinebox

Bestaat uit een fotosessie van 3-4u en een houten kistje met evt. de naam gegraveerd in het deksel met 10 foto’s. Alle foto’s zijn opgekleefd op een Hardboard karton van het formaat 16/16. Eveneens inbegrepen dezelfde 10 foto’s in lage resolutie voor sociale media gebruik.. Ons warm onthaal, advies, nodige koffie/koude dranken krijg je er met plezier bij. Een prachtige herinnering aan dit uniek moment die je zeer lang zal koesteren.

€ 430


Formule Pallazzo USB box

Bestaat uit een fotosessie van 3-4u en uit een chique afgewerkt zwarte box met 10 foto’s op hardboard karton met bijhorende usb stick. Inbegrepen dezelfde foto’s in hogere resolutie alsook voor sociale media gebruik. Ons warm onthaal, deskundig advies, gezellige omgeving tijdens de opnames, nodige koffie/koude dranken zijn inbegrepen.

€390


Classic Collection

Classic Collection

Formule Wengé box

Bestaat uit een fotosessie van 3-4u en uit een box 16/16 formaat met wengé hout afgewerkt en canvas met 10 foto’s op hardboard PVC met bijhorende houder in wengé hout. Inbegrepen dezelfde 11 foto’s in hogere resolutie alsook voor sociale media gebruik. Ons warm onthaal, deskundig advies, gezellige omgeving tijdens de opnames, nodige koffie/koude dranken zijn inbegrepen. Ons meest gevraagd topproduct als blijvende herinnering aan dit uniek moment in het leven van jullie kindje.

€ 540


Formule Portfolio Matted box

Bestaat uit een fotosessie van 3-4u en uit een witte box van 22/22cm met 10 foto’s formaat 16/16 op hardboard karton in een passe-partout omlijsting. Deze is eveneens voorzien van bijhorende presentatieblok die wit geschilderd is. Inbegrepen dezelfde foto’s in hogere resolutie alsook voor sociale media gebruik. Ons warm onthaal, deskundig advies, gezellige omgeving tijdens de opnames, nodige koffie/koude dranken zijn inbegrepen. Dit product is absoluut ons toppertje noem het maar het neusje van de zalm !

€ 575


Classic Collection