Coronavirus (COVID-19) Maatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen die de federale overheid en de veiligheidsraad op 12 maart 2020 genomen heeft om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 te beperken, willen we jullie graag informeren dat wij als bedrijf ook de nodige maatregelen treffen. De zaak werd vanaf 18 maart volledig gesloten en dit tot al zeker 11 mei maar deze datum kan nog aangepast worden in de loop van komende dagen of weken.
De gezondheid van onze klanten en medewerkers is hier essentieel en primeert op al de rest en daarom volgen wij deze maatregelen strikt op.
Omdat we denken dat deze pandemie niet zal stoppen tegen 11 mei zullen we na heropening de nodige maatregelen blijven nemen voor de veiligheid en gezondheid van één ieder die in ons bedrijf komt:

  • We zullen net zoals vroeger enkel “op afspraak” werken . Wensen jullie reeds een afspraak te maken dat kan dit telefonisch:  0495/57.60.44  via mail: info@fotospecialist.be of via onze contactformulier.  Wij blijven ondertussen via deze kanalen bereikbaar.
  • Wij zullen tijdens de shoot alle nodige maatregelen nemen om fysiek contact te vermijden en gaan ook geen handen schudden, het sanitaire gedeelte alsook de studio en viewingsruimte worden na elke afspraak gereinigd. Tijdens de viewingsessie gaan we de foto’s op groot scherm samen bekijken, onze viewingsruimte is ook hiervoor voorzien om voldoende afstand tussen onszelf en jullie te garanderen.
  • Mogen we dan vriendelijk verzoeken tijdens jullie bezoek in onze zaak de social distantie regels op te volgen en niet nodeloos dingen aan te raken.
  • Om de verspieding van het virus tussen de oudere en de jonge generatie te vermijden raden we op af om familieshoots in te plannen alsook grotere groepen van meer dan 10 personen. Een  gezin-fotoshoots van familieleden die onder één dak wonen vormen geen probleem.
  • Leveringen zullen steeds in samenspraak met de klant gebeuren. Als er een levering gepland staat zullen wij steeds op voorhand contact opnemen om te bekijken of de levering kan uitgevoerd worden.
    We zullen steeds proberen om alles klaar te zetten zodat jullie deze contacloos kunnen meenemen.  Het volledig doornemen van bvb boeken of boxen het samen bekijken van afgewerkte wanddeco’s zal hierdoor tijdelijk niet gebeuren. We zorgen steeds dat al onze producten dubbel gechekd zijn en voldoen aan de strengste eisen.
  • Aan onze klanten willen we graag vragen om zoveel mogelijk betalingen te doen met Bancontact ipv cash geld en voor ieders welzijn thuis te blijven als je je ziek voelt.
  • We hopen op jullie begrip te kunnen rekenen en jullie voldoende geïnformeerd te hebben, zorg goed voor jezelf en voor elkaar en hopelijk tot snel voor een leuke shoot.