Hoe verloopt jouw shoot

1) Planningsessie

Omdat jouw tevredenheid voor ons uitermate belangrijk is, luisteren wij naar jouw verhaal en wensen. Daarom nemen wij de tijd om dit met jouw te bespreken en samen te zitten. Waarschijnlijk heb je er al over nagedacht wat je precies wenst, welke stijl van foto’s je wilt, kleur of zwart/wit, wie er op de foto’s zal staan, welk stijl jouw interieur geeft en welke soort wanddecoratie hierbij zou passen. Op deze manier kunnen we tijdens de bespreking samen zoeken naar de perfecte manier om jouw foto’s tot leven te brengen. Vermoedelijk zit je zelf ook met een aantal vragen. Stel ze gerust, wij willen niks liever dan dat je perfect geïnformeerd terug naar huis kunt stappen, zodat jij weet waar je voor staat en wij weten waar we tijdens de fotoshoot op moeten letten. Wens je één of meerdere mooie foto’s als wanddecoratie in je interieur? Breng gerust een foto mee zodat we kunnen inschatten wat er mogelijk is. Wij stellen tijdens de bespreking dan ook onze collecties voor die dan bepalend zal zijn welke fotoshoot wij zullen doen. Tijdens de planning sessie bespreken we eveneens welke kledij je best draagt en geven we wat kledingsadvies mee. Klein tip: tijdens deze sessie is het misschien best om de kids niet mee te brengen we zien ze graag komen tijdens de fotoshoot. Planning sessies zijn uiteraard steeds op afspraak. Maak hier alvast een afspraak.

2) Fotoshoot

De fotoshoot heeft plaats in onze professionele fotostudio in Roeselare. In onze Make-up room heb je de tijd om zich om te kleden en klaar te maken. Je hoeft dus niet van thuis te vertekken met de kleren die je zal aandoen tijdens de fotoshoot, op die manier voorkom je dat de kledij tijdens de verplaatsing verkreukt of vuil wordt. Tijdens de fotoshoot leggen wij uit wat je allemaal moet doen en welke poses je kan aannemen. Uiteraard staan wij open voor je eigen ideetjes en inbreng.

3) Viewingsessie

Na de opnames nemen we even de tijd op de foto’s grondig te bekijken en te selecteren. We nodigen je ongeveer een week na de opnames uit voor de Viewingsessie. Vergeet geen zakdoekjes mee te brengen want soms kan het er wel eens emotioneel aan toe gaan. In de viewingroom gaan we samen met jouw de foto’s bekijken en selecteren om zo de door jouw gekozen ‘collectie’ samen stellen. Uiteraard kan een mooi album, vitrinebox, Acryl blok voor op de kast nog steeds bijbesteld worden. Of een mooie kader voor oma en opa? Het kan allemaal ……

4) Om trots op te zijn

Je kan nu met trots kijken naar het resultaat ! Wij hebben na de viewingsessie dan ook hard gewerkt om jouw unieke exemplaartjes perfect af te werken. De materiaalkeuze en afwerking is voor ons al even belangrijk als al de rest en daarom steken we veel energie in de afwerking. Je zal vanaf nu samen kunnen genieten met vrienden en familie van dit mooi eindreultaat. We ontkennen niet dat dit een investering is maar die is het meer dan waard. Jouw foto’s op de juiste plaats, in het juiste formaat en op gepaste materiaal maken een unieke wanddecoratie aan jouw muur die je lang zal koesteren. Hierbij helpen we jouw graag om alles mooi bij mekaar te doen passen.

Unieke fotoreportages met Garantie want jouw bezielde people-fotograaf Didier de Daniloff heeft meer dan vijftien jaar ervaring en voedt zijn passie continu met bijscholingen in binnen- en buitenland. Midden 2013 verruilde hij zijn fotozaak in Kortemark voor de gloednieuwe fotostudio in Roeselare. Dit pareltje heeft alle moderne faciliteiten en apparatuur. Uw garantie voor beelden van topkwaliteit! Maar wij gaan alleen voor jouw absolute tevredenheid, dus mocht je toch na het bekijken van de foto’s niet teverden zijn dan betalen wij de fotoshoot terug.