Verhuur Studio

de Daniloff Productions blinkt uit door zijn knowhow en ervaring.  We maken het verschil met onze state-of-the-artinfrastructuur: 300 m² fotostudio voorzien van alle moderne technologie en faciliteiten. Bovendien vormen onze fotoreportages een totaalbeleving. Van de conceptvorming in de showroom, de professionele fotoshoot in de studio of op locatie, de beeldselectie in de sfeervolle viewing room, tot de kwalitatief hoogstaande afwerking in ons lab. Bezoek ons in Roeselare, hartje West-Vlaanderen.

Top notch infrastructuur en apparatuur te huur:

U wilt een moderne fotostudio voor uw opnames?  Wij verhuren onze exclusieve fotostudio aan de juiste partner. Enkele eigenschappen:

 • L-vormige, witte infini wand van 8×5 m
 • 40 m² opname oppervlakte
 • lichtstraat voor daglicht, met rolluiken voor flitslicht
 • vloerverwarming, extra verwarmingselementen en airco
 • flitslichten aan een railsysteem (pantografen) plus een groot Octa-flitslicht en diverse softboxen
 • waaier van achtergronden (met een elektrisch oprolsysteem) en attributen
 • sectionale poort om grotere stukken binnen te brengen
 • make-upruimte met make-uptafel, verlichte spiegels, douche en apart toilet
 • Opgelet het dragen van schoenen op onze witte opnamevloer is niet toegelaten!

Verhuur Studio infrastructuur Vs Coronamaatregelen:

Naar aanleiding van de corona pandemie dienen de actuele opgelegde maatregelen door de veiligheidsraad gerespecteerd te worden voor de veiligheid en gezondheid van klanten en medewerkers. Indien deze van toepassing zijn zal de huurder instaan om alle genomen maatregelen die wij zelf aan onze klanten opleggen door te geven aan zijn eigen klanten. Bovendien zal de huurder bijkomende maatregelen nemen:

 • Instaan voor het respecteren van onze voorwaarden en in het bijzonder het niet onnodig aanraken van voorwerpen en uitrustingen.
 • Zelf voldoende beschermmateriaal zoals oa. mondmaskers en ontsmettingsgel voorzien, indien dit noodzakelijk is.
 • Bij het verlaten van het pand duidelijk aangeven welke materialen al dan niet gebruikt werden zodat wij hierbij rekening kunnen houden.
 • Er wordt een éénmailg forfaitair bedrag aangerekend van 60€ voor het ontsmetten en opkuisen van de studio bij normaal gebruik. Als we merken dat de studio op abnormale wijze vervuild werd zullen extra kosten in rekening gebracht worden.

Onze fotostudio is te huur voor zowel amateur als beroepsfotografen. De studio bestaat uit de opnameruimte met infini wand van 8x5m, vloerverwarming en airco. Studio is voorzien over heel de lengte van een daglichtkoepel die met een rolluiksysteem kan verduisterd worden. Verder is er een inkom gedeelte, make-up room met make-up tafel, wastafel en douche en afzonderlijk toilet. Oprit met parkeermogelijkheden. Alle studioflitsen zijn van merk Elichrom 600Rx voorzien van diverse softboxen, beautydish octabox edg. Drank en broodjes kunnen op voorhand besteld worden. In overleg kunnen ook props en achtergronden gebruikt worden.

De studio kan gehuurd worden vanaf 2uur. De looptijd van de huur begint vanaf het uur van afspraak tot het afgesproken einduur. Kom dus op tijd want als je te laat bent of de shoot loopt uit zal een extra uur ( 32€) dienen bijgeboekt te worden. Enkel mogelijk indien dit past in onze planning. Toegang tot de studio 5 à 10 min. maximum voor aanvangsuur.

Niet geschikt voor grote videoproducties.

Prijzen: (prijzen inclusief btw) Studio te huur tussen 9 – 21u

2 uren € 90
3 uren € 120
4 uren € 150
Bijkomende uren € 32/u
Volledige dag 8u (ts 9 – 21u) € 250
2 dagen (opeenvolgend) € 450
Op zaterdag zon- en feestdagen komt 25% bij de huurprijs (ook op evt. assistentie)  
Assistentie bij de opnames: € 45/u
Achtergrondpapier wordt aangerekend per lopende meter: € 15/lm
New Born fotografie (extra verwarming van de studio): € 8/u
Rookmachine €25

Opstellen materiaal en kost voor reinigen studio oa ivm coronamaatregelen

Wordt forfaitair aangerekend bij ieder verhuur van de studio

€ 60

Korting :

 • 2e keer in één kalenderjaar studiohuur -5%
 • 3e keer in één kalenderjaar studiohuur -7,5%
 • 4e of meer keer in één kalenderjaar studiohuur -10%

Waarborg:

€ 250,- via overschrijving, na afloop en na controle van het materiaal en studio, wordt de borg teruggestort. Bij schade veroorzaakt door de huurder of personen die mee aanwezig zijn zal steeds de volledige herstellingskosten in rekening gebracht worden. Op de opnamevloer worden GEEN schoenen toegelaten.

Reservatie:

De reservatie is pas definitief nadat:

 • eerst is nagekeken of de opgegeven data en uren nog vrij zijn. Het volledige bedrag van de huur, opkuis en waarborg min. 5 dagen op voorhand is gestort op BE20 1420 6722 4156 BIC: GEBABEBB
 • Vermeld hierbij “datum” + “naam gebruiker”.

Annulatie:

 • Voor annulaties tot twee dagen (48u) voor de vastgelegde datum wordt het volledig bedrag teruggeven. Er wordt wel een administratie kost van 35€ aangerekend.
 • Voor annulaties minder dan twee dagen (48u) voor de vastgelegde datum wordt indien de huur 4u of minder bedraagt 150€ niet terugbetaald, indien de huur 4u of meer bedraagt wordt er 250€ niet terugbetaald, overblijvend bedrag wordt teruggestort. Dit omwille dat we geen nieuwe opdrachten of verhuur op zo’n korte tijd meer kunnen inplannen en dit sowieso verloren uren voor ons zijn.