“Fotografen voor de zorg” bedanken zorgverleners voor hun inzet tijdens coronacrisis met gratis fotoshoot

Jij, de professionele zorgverlener, gaat gratis op de foto bij de professionele fotograaf!

 Een team van de beste portretfotografen uit Vlaanderen plaatst jou en je gezin gratis op de gevoelige plaat tijdens het Weekend van de Klant (3 oktober 2020). Jij mag immers ook wel eens in de schijnwerpers staan in deze moeilijke corona periode. Jij en je gezin kregen het al hard te verduren. Daarom willen wij, de professionele portretfotografen, jou graag een unieke herinnering aanbieden. 

 Iedereen uit de zorgsector is welkom! Ben je dokter in een ziekenhuis, keukenhulp in een woon-zorgcentrum of zelfstandig verpleegster? Maar ook een administratief bediende van een ziekenhuis of een begeleider uit een instelling.

 De fotografen bieden jou een kwartier gratis van hun tijd om de ultieme foto te maken. Je ontvangt een afdruk 13x18cm en een digitaal bestand in lage resolutie. Optioneel kan je uiteraard andere formaten of afwerkingen van de foto’s nabestellen.

 Wens jij een gratis professionele leuke foto van jou of jouw gezin? Surf als de bliksem naar www.fotografenvoordezorg.be en vul het aanvraagformulier volledig in. Wij contacteren om een afspraak vast te leggen tijdens het Weekend van de Klant.