Internationaal fotofestival “Lens op de mens 2019”

Openlucht tentoonstelling “Lens op de mens”  02/06/2019

Vorig weekend was de inhuldiging van het internationaal Fotofestival die doorging in Pelt. Deze tweede editie met meer dan 600 tentoongestelde foto’s op een parcours van 2km is een lust voor het oog. Fotografen uit 15 verschillende landen stuurde hun foto’s in aan deze internationale competitie.
Voor deze editie heb ik ook twee foto’s ingezonden die geselecteerd werden.  De ene getiteld “Me, myself and my second half”.
Op verschillende plaatsen in de gemeente zijn ook gastfotografen te bewonderen zoals oa in het Zwembad Dommelslag, Mariaziekenhuis, openbaar bibliotheek, Zorgcentrum en CC Palethe. In deze laatste locatie is er ook een reeks van mij te zien.

Bourbon Lancy

Geselecteerd als gastfotograaf……

Bij de allereerste editie won ik de Award  “Most creative Photography” en dat was een hele eer. Lees hier meer over.
Voor de tweede editie werd ik dan ook gevraagd als gastfotograaf en mocht ik een reeks insturen. Ik koos voor mijn nieuwste reeks “Don’t look in my soul”.  De reeks is opgebouwd uit 5 Fine Art  foto’s met het wat onstuimig idee dat de modellen zich volledig bloot geven (daarvoor niet letterlijk) maar ondanks dat je eigenlijk niet in hun innerlijke kan kijken. De reeks is nu te bekijken op het eerste verdiep in Cultureel centrum Palethe. Meer info over het festival vind je hier.